Klare Zaken

Bestel mijn boek – Over digitalisering en zaakgerichtwerken

In haar werk als interimmanager en projectleider digitalisering heeft Sonja Zeeman-Dijkhuizen gemerkt dat er nog niet veel praktijkverhalen over zaakgericht werken geschreven zijn. Al vaak genoeg wordt er gezegd ”Hier zou je wel een boek over kunnen schrijven”. Sonja heeft de daad bij het woord gevoegd. Het boek Klare Zaken vertelt het verhaal van Sophie, een virtuele projectleider, op avontuur in digitaliseringsland. Zij laat je ervaren wat zich bij het implementeren van digitaliseringsprojecten voor kan doen…

Benieuwd naar het boek? Mail Sonja direct op info@nautaintrant.nl om jouw bestelling door te geven. 

Prijs

22,- euro inclusief BTW en verzendkosten

Vanaf nu leverbaar

Bestel nu jouw exemplaar.

 

de Auteur

Sonja Zeeman

In alles wat ik doe, vind ik het belangrijk dat mensen ‘elkaar verstaan’ en ‘respecteren’. Met elkaar verstaan bedoel ik dat je met de juiste benadering, afstemming kan vinden. En respect betekent voor mij dat er ruimte is, dat de ander de wereld anders ziet. Dit maakt dat je op vele terreinen succesvoller bent. Op de weg daar naar toe, wandel ik graag een stukje met je mee.

Mijn advies voor nu: “Geniet van het leven! Denk, voel en doe mee, met hart en ziel en leef met een beetje lef” 

Klare Zaken in de media

Viag.nl heeft een mooi item aan “Klare Zaken” gewijd.

Boekpresentatie

In april heb ik mijn boek gepresenteerd. Voor meer foto’s klik hier.

Lezing Klare Zaken

In september 2018 heb ik een lezing gegeven in De Doelen te Rotterdam op het landelijk congres
Zaakgericht Werken voor overheden. Uiteraard over mijn boek en mijn kijk op Zaakgericht werken.

Voor meer foto’s en het Klare Zaken lied klik hier.

wat vinden anderen van het boek?

“Zojuist je boek uitgelezen. Het geeft een mooie inkijk in jouw zakelijk leven en raakt zaken die ook in het mkb herkenbaar zijn. Met name de aandacht voor de menselijke kant van de zaak herken ik. Hoewel onze organisatie in vergelijking tot de overheid een micro-organisatie is lopen ook wij tegen problemen aan als: centraal opslaan, efficiënte zoekmachine, integratie van de diverse social mediakanalen zoals bv whatsapp. Kortom ik vond het een heel lezenswaardig boek wat mij geen enkel moment verveelde.”

Ab Rood

Eigenaar Ruitenburg

“Het is een heel erg leuk boek geworden. Prettig leesbaar en een "must read" voor iedereen die zaakgericht gaat werken en wil weten wat er bij komt kijken. ”

Kees Groeneveld

Interim Manager Overheid

“Sonja beschrijft heel veel relevante informatie zonder langdradig te worden. Een kort en krachtig boek, waarin het betrekken van het gevoel van de situatie écht mensen gaat helpen.”

Milou

“Dit boek beschrijft goed wat je allemaal tegenkomt op de route naar zaakgericht werken. Sonja beschrijft het luchtig”

Erwin

“Ontvangen en in 1x uitgelezen. Jouw ervaringen zijn niet anders dan de mijne. Je hebt het goed en duidelijk opgeschreven. Een verademing. Ik ga jouw boek overhandigen aan mijn stakeholders in het MT! Bedankt. ”

Sandra Sip - van Buren

Inhuur opdracht , West-Brabants Archief

“Op vakantie het boek "Klare Zaken" gelezen. Op een vermakelijke wijze worden uitdagingen van functioneel beheerders, procesinrichters en vakspecialisten tijdens de overstap naar volledig digitaal werken.”

Menno Heringa

Informatiespecialist

"Een waardevolle toevoeging aan het boek is NLP, iets wat Sonja zeer goed beheerst. Het maakt het verhaal vriendelijker. De lezer kan goed zien op wat voor manier het project is geleid, vanuit de mens en niet alleen vanuit de techniek.”

Mariëlle

"Zo herkenbaar en goed geschreven.”

Gerie

Bestel nu jouw exemplaar