OVER MIJ

sonja zeeman-Dijkhuizen

Ik ben Sonja Zeeman-Dijkhuizen en woon in het kustplaatsje Ter Heijde. Daar geniet ik van mijn familie en de rust van de zee. Het lopen langs de kust relativeert. Een golf komt op en verdwijnt weer, net als zoveel dingen in het leven.

Ik geloof dat ik mijzelf beter leer kennen door mijzelf te (blijven) ontwikkelen en ben daarom altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen.

Ik heb in de afgelopen 30 jaar ruime ervaring opgedaan in leidinggeven, projectbegeleiding en het formuleren van beleid. Sinds 2013 ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan als projectleider bij diverse overheidsinstellingen.

Naast deze fulltime baan heb ik mijzelf ook persoonlijk ontwikkeld in onder andere Quantum Touch, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Mental Health coach en counselor. Binnen de NLP ben ik opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP trainer door John Overdurf.

De opleidingen hebben mij geholpen om mijn ruime professionele ervaring te integreren in mijn persoonlijkheid, om niet alleen te denken met het hoofd, maar ook te voelen met het hart. Met name de opleidingen NLP hebben mij geleerd dat ik mag zijn wie ik ben.

Maar ook andersom, zet ik mijn persoonlijkheid in om mensen en organisaties te begeleiden in hun ontwikkeling. Dit kan op verschillende manieren. Ik geef trainingen en opleidingen voor mensen die beter willen leren communiceren. Ik coach mensen om hen te helpen zichzelf weer in hun kracht te zetten. En ik begeleid met plezier veranderingsprojecten om de dienstverlening aan inwoners te verbeteren.

In alles wat ik doe, vind ik het belangrijk dat mensen ‘elkaar verstaan’ en ‘respecteren’. Met elkaar verstaan bedoel ik dat je met de juiste benadering, afstemming kan vinden. En respect betekent voor mij dat er ruimte is, dat de ander de wereld anders mag zien. Dit maakt dat je op vele terreinen succesvoller bent. Op de weg daar naar toe, wandel ik graag een stukje met je mee.

Mijn advies voor nu: “Geniet van het leven! Denk, voel en doe mee, met hart en ziel en leef met een beetje lef” 

Interesse in een eventuele samenwerking?

Nauta Intrant

06 159 43 469
info@nautaintrant.nl
www.nautaintrant.nl

Privacy en Cookie Statement

ABN AMRO 60.40.71.647
IBAN NL54ABNA604071647
KvK 57942269
BTW NL 179631871B01

Social Media